Víš co jíš Víš co jíš
Home O nás
Živiny a voda
Trávicí soustava a její funkce
Tuky a cholesterol
Bílkoviny
Sacharidy a vláknina
Minerální látky a stopové prvky
Vitaminy a antioxidanty
Doplňky stravy
Voda a pitný režim
Energie ve stravě
Výživová doporučení
Principy správné výživy
Zdravý talíř
Výživa dětí
Výživa těhotných žen
Význam a podpora kojení
Výživa seniorů
Alternativní výživa
Hodnocení stavu výživy
Pohybová aktivita
Výživa a nemoci
Obezita
Cukrovka
Ateroskleróza
Nádory a výživa
Podvýživa
Poruchy příjmu potravy
Osteoporóza
Křivice
Zubní kaz
Potravní alergie
Nesnášenlivosti potravin
Poškození způsobená alkoholem
Zácpa a průjem
Nákazy a otravy
Potravní nákazy
Prevence nákaz
Potravní otravy
Toxické látky v potravinách
Bezpečnost potravin
Potraviny rostlinného původu
Potraviny živočišného původu
Zajištění bezpečnosti potravin
Jak nakupovat potraviny
Správné skladování potravin
Kulinární úpravy potravin
Živiny a voda
Trávicí soustava a její funkce
Tuky a cholesterol
Bílkoviny
Sacharidy a vláknina
Minerální látky a stopové prvky
Vitaminy a antioxidanty
Doplňky stravy
Voda a pitný režim
Energie ve stravě
Výživová doporučení
Principy správné výživy
Zdravý talíř
Výživa dětí
Výživa těhotných žen
Význam a podpora kojení
Výživa seniorů
Alternativní výživa
Hodnocení stavu výživy
Pohybová aktivita
Výživa a nemoci
Obezita
Cukrovka
Ateroskleróza
Nádory a výživa
Podvýživa
Poruchy příjmu potravy
Osteoporóza
Křivice
Zubní kaz
Potravní alergie
Nesnášenlivosti potravin
Poškození způsobená alkoholem
Zácpa a průjem
Nákazy a otravy
Potravní nákazy
Prevence nákaz
Potravní otravy
Toxické látky v potravinách
Bezpečnost potravin
Potraviny rostlinného původu
Potraviny živočišného původu
Zajištění bezpečnosti potravin
Jak nakupovat potraviny
Správné skladování potravin
Kulinární úpravy potravin

xenobiotikům

Xenobiotika jsou tělu cizí (léčiva, jedy, průmyslové chemikálie).

Stáhni si

  • Pro učitele
  • Pro učitele
  • Pro žáky
  • Pro žáky
  • Pro I. st. ZŠ
  • do interaktivních tabulí

Navštivte také

  • www.bezpecnostpotravin.cz
  • www.viscojis.cz
  • Bezpečnost potravin A-Z
  • Databáze složení potravin
  • Publikace
  • Videa
  • Infografiky

Nejčtenější

  • Co dokáže syrovátka?
  • Infekce způsobená E. coli
  • Správná výživa dětí školního věku a adolescentů
  • Zdravý talíř pro náctileté
  • V čem vařit či nevařit?
  • Trávicí soustava a její funkce
  • Botulismus
  • Dyspepsie
  • Pro učitele
  • Druhy vegetariánství
KONTAKTY
  • Ministerstvo zemědělství
  • Těšnov 65/17
  • Praha 1, 110 00


  •   info@mze.gov.cz
  •     +420 221 811 111
  •     +420 221 812 425