Víš co jíš Víš co jíš
Home O nás
Živiny a voda
Trávicí soustava a její funkce
Tuky a cholesterol
Bílkoviny
Sacharidy a vláknina
Minerální látky a stopové prvky
Vitaminy a antioxidanty
Doplňky stravy
Voda a pitný režim
Energie ve stravě
Výživová doporučení
Principy správné výživy
Zdravý talíř
Výživa dětí
Výživa těhotných žen
Význam a podpora kojení
Výživa seniorů
Alternativní výživa
Hodnocení stavu výživy
Pohybová aktivita
Výživa a nemoci
Obezita
Cukrovka
Ateroskleróza
Nádory a výživa
Podvýživa
Poruchy příjmu potravy
Osteoporóza
Křivice
Zubní kaz
Potravní alergie
Nesnášenlivosti potravin
Poškození způsobená alkoholem
Zácpa a průjem
Nákazy a otravy
Potravní nákazy
Prevence nákaz
Potravní otravy
Toxické látky v potravinách
Bezpečnost potravin
Potraviny rostlinného původu
Potraviny živočišného původu
Zajištění bezpečnosti potravin
Jak nakupovat potraviny
Správné skladování potravin
Kulinární úpravy potravin
Živiny a voda
Trávicí soustava a její funkce
Tuky a cholesterol
Bílkoviny
Sacharidy a vláknina
Minerální látky a stopové prvky
Vitaminy a antioxidanty
Doplňky stravy
Voda a pitný režim
Energie ve stravě
Výživová doporučení
Principy správné výživy
Zdravý talíř
Výživa dětí
Výživa těhotných žen
Význam a podpora kojení
Výživa seniorů
Alternativní výživa
Hodnocení stavu výživy
Pohybová aktivita
Výživa a nemoci
Obezita
Cukrovka
Ateroskleróza
Nádory a výživa
Podvýživa
Poruchy příjmu potravy
Osteoporóza
Křivice
Zubní kaz
Potravní alergie
Nesnášenlivosti potravin
Poškození způsobená alkoholem
Zácpa a průjem
Nákazy a otravy
Potravní nákazy
Prevence nákaz
Potravní otravy
Toxické látky v potravinách
Bezpečnost potravin
Potraviny rostlinného původu
Potraviny živočišného původu
Zajištění bezpečnosti potravin
Jak nakupovat potraviny
Správné skladování potravin
Kulinární úpravy potravin

patogenní

patogenní = vyvolávající onemocnění

Stáhni si

  • Pro učitele
  • Pro učitele
  • Pro žáky
  • Pro žáky
  • Pro I. st. ZŠ
  • do interaktivních tabulí

Navštivte také

  • www.bezpecnostpotravin.cz
  • www.viscojis.cz
  • Bezpečnost potravin A-Z
  • Databáze složení potravin
  • Publikace
  • Videa
  • Infografiky

Nejčtenější

  • Co dokáže syrovátka?
  • Infekce způsobená E. coli
  • Správná výživa dětí školního věku a adolescentů
  • Zdravý talíř pro náctileté
  • V čem vařit či nevařit?
  • Trávicí soustava a její funkce
  • Botulismus
  • Dyspepsie
  • Pro učitele
  • Druhy vegetariánství
KONTAKTY
  • Ministerstvo zemědělství
  • Těšnov 65/17
  • Praha 1, 110 00


  •   info@mze.gov.cz
  •     +420 221 811 111
  •     +420 221 812 425