Víš co jíš Víš co jíš
Home O nás
Výživa a zdraví
Energie a živiny
Životní období
Zdraví a pohyb/kondice
Mýty ve výživě
Potraviny a nápoje ve výživě
Obiloviny
Luštěniny
Ovoce a zelenina
Maso a ryby
Mléko a vejce
Cukr a sladidla
Sůl a koření
Nápoje
Tuky a oleje
Bezpečnost potravin
Značení potravin
Zacházení s potravinami a pokrmy
Látky v potravinách
Nákazy a otravy z jídla
Výživa a onemocnění
Poruchy příjmu potravy
Potrav. alergie a nesnášenlivosti
Onemocnění trávicího traktu
Cukrovka
Onemocnění štítné žlázy
Onemocnění krve
Srdečně-cévní onemocnění
Nádorová onemocnění
Nadváha a obezita
Zajímavosti
Výživa a zdraví
Energie a živiny
Životní období
Zdraví a pohyb/kondice
Mýty ve výživě
Potraviny a nápoje ve výživě
Obiloviny
Luštěniny
Ovoce a zelenina
Maso a ryby
Mléko a vejce
Cukr a sladidla
Sůl a koření
Nápoje
Tuky a oleje
Bezpečnost potravin
Značení potravin
Zacházení s potravinami a pokrmy
Látky v potravinách
Nákazy a otravy z jídla
Výživa a onemocnění
Poruchy příjmu potravy
Potrav. alergie a nesnášenlivosti
Onemocnění trávicího traktu
Cukrovka
Onemocnění štítné žlázy
Onemocnění krve
Srdečně-cévní onemocnění
Nádorová onemocnění
Nadváha a obezita
Zajímavosti
Víš co jíšArchivVidea

Testovací videa

 

Zde je k dispozici testovací video:

 

Název videa kvalita 240p kvalita 360p kvalita 480p
MORAVIA – HRUBE (1 hod 18 min) nižší kvalita střední kvalita vyšší kvalita
MORAVIA – HRUBE (1 hod 18 min) nižší kvalita střední kvalita vyšší kvalita
MORAVIA – HRUBE (1 hod 18 min) nižší kvalita střední kvalita vyšší kvalita

 

Poznámka:

kvalita 240p – rozlišení videa 426×240, datový tok 320 kbps
kvalita 360p – rozlišení videa 640×360, datový tok 512 kbps
kvalita 480p – rozlišení videa 854×480, datový tok 768 kbps

 

Navštivte také

  • www.bezpecnostpotravin.cz
  • www.viscojis.cz/teens
  • Bezpečnost potravin A-Z
  • Víš co jíš do mobilu
  • Databáze složení potravin
  • Videa
  • Publikace
  • Pro učitele
  • Program do interakt. tabulí
  • e-learningový kurz pro SŠ
  • Závadné potraviny

Nejčtenější

  • Cesta potravy trávicím traktem
  • Želatina a její nutriční a zdravotní význam
  • Škrob a výrobky ze škrobu
  • Zinek v potravinách
  • Chléb, jeho složení a role ve výživě
  • Muškátový oříšek jako koření i droga
  • Vejce v lidské výživě
  • Nikl ve výživě člověka jako možný alergen
  • Parkinsonova choroba a výživa
  • Potraviny a oxid siřičitý
KONTAKTY
  • Ministerstvo zemědělství
  • Těšnov 65/17
  • Praha 1, 110 00


  •   info@mze.gov.cz
  •     +420 221 811 111
  •     +420 221 812 425