Vyhledávání...
HLEDEJ
Home
O nás
Menu
Živiny a voda
Trávicí soustava
Tuky a cholesterol
Bílkoviny
Sacharidy a vláknina
Minerální látky a stopové prvky
Vitaminy a antioxidanty
Doplňky stravy
Voda a pitný režim
Energie ve stravě
Výživová doporučení
Principy správné výživy
Zdravý talíř
Výživa dětí
Výživa těhotných žen
Význam a podpora kojení
Výživa seniorů
Alternativní výživa
Hodnocení stavu výživy
Pohybová aktivita
Výživa a nemoci
Obezita
Cukrovka
Ateroskleróza
Nádory a výživa
Podvýživa
Poruchy příjmu potravy
Osteoporóza
Křivice
Zubní kaz
Potravní alergie
Nesnášenlivosti potravin
Poškození způsobená alkoholem
Zácpa a průjem
Nákazy a otravy
Potravní nákazy
bakteriální
parazitární
virové
Prevence nákaz
v domácnosti
ve škole
na dětských táborech
při cestování
Potravní otravy
mikrobiální
otravy houbami
plísně a mykotoxiny
Toxické látky v potravinách
Bezpečnost potravin
Potraviny rostlinného původu
obiloviny
luštěniny
ovoce
rostlinné tuky a oleje
zelenina
sůl, koření a pochutiny
cukr
Potraviny živočišného původu
maso, ryby, drůbež
mléko a mléčné výrobky
med
vejce
živočišné tuky
Zajištění bezpečnosti potravin
Jak nakupovat potraviny
Správné skladování potravin
Kulinární úpravy potravin
kulinární
Search for glossary terms (regular expression allowed)
Begin with
Contains
Exact term
Sounds like
Glossaries
Víš co jíš
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Term
Main definition
kulinární
Kulinární
vlastnosti = vlastnosti při přípravě pokrmů, při vaření.
Počet zobrazení
- 1649
Stáhni si
Pro učitele
Pro učitele
Aplikace do mobilních telefonů
Pro žáky
Pro žáky
Pro I. st. ZŠ
Do interaktivních tabulí
Nejčtenější
Co dokáže syrovátka?
Jak se stravovat při atopickém ekzému
Význam bílkovin ve výživě člověka
Znáte amarant - svaté zrno?
Nežádoucí reakce na mléko
Rostlinné tuky a oleje
Živočišné tuky
Druhy vegetariánství
Exotické ovoce známé, neznámé I.
Znovuobjevená potravina - jáhly
Navštivte také
www.bezpecnostpotravin.cz
www.viscojis.cz
BEZPEČNOST POTRAVIN A-Z
DATABÁZE SLOŽENÍ POTRAVIN
PUBLIKACE
VIDEA
INFOGRAFIKY